Thursday, October 23

Pengumuman.. Pengumuman

Assalamualaikum pujaan hati..
Mengikut apa yang ada minta dari saya.. Tolong post pengakhiran cerita ini..
Maaf saya tak dapat berbuat begitu..

Kenapa?

Sebab saya sedang dalam proses menukar.  menambah.. Menolak.. Menendang mencampak isi2 baru dan lama yang klise, tak dapat diterima logik akal, muak, meluat,  dibaca..

Insha Allah kalau anda berpeluang membacanya nanti isinya mungkin akan lebih baik dan matang.. Insha Allah..

Saya juga akan menambahkan lebih seratus muka surat lagi kemudian menghantarnya kepada penerbit semula..

Insha Allah kalau ada  rezeki Allah berikan kepada saya.. Anda akan dapat membaca MHML versi baru.. Insha Allah

Buat masa ini..
Sekian wahai cinta hati ♥♥

7 comments:

  1. smg dipermudahkan & good luck!!!!....

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya..penceritaan yang menarik..best sgt2!!
    jika nnt MHML dh dibukukan..mohon sis maklumkan pd sy melalui emel ye.. eager to know the ending..kalau boleh xmau natasha mati..hehe..tapi apa2 pun tahniah kerana berjaya menghasilkan novel yang menarik..

    emel : khadijahazahar94@gmail.com

    tahnian & best of luck!!

    ReplyDelete
  3. gudluck ye kak...sy harap novel yg di renovate ni brtambah baik n best..
    kalau bole sy pon x nk tasya mati...hehe nk ending yg happy2 je..walaupon ade org kata novel happy ending ni trlalu common tp sy x kesah sbb sy anggap novel ni adlah sebuah fantasi yg dpt me release kan tension...btw thniah kak!! and do ur best !!

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Semoga novel ini dpt memikat hati penerbit

    ReplyDelete
  5. saya doakan akak moga d murah kn rzeki..hrap2 MHML dpt memikt hti pnerbit..dan kalau x ada rzeki..akak masih boleh smbung mnulis d blog akak ni..sya ykin wlwpun MHML x dpt d bku kn skli pun..MHML masih lgi ad pembca yang stia dan sntiasa spport akak dan MHML..

    apa apa pun saya masih menunggu certa MHML yg slanjutnya..hehe..

    ReplyDelete
  6. Hi..so amcm ttg novel ni?da d terbit kan ka??kalu da, nk cri da kat kdai popular ni

    ReplyDelete
  7. Sis, cpt ckit tau. X sbar dh ni nk tau ending dye....hehe

    ReplyDelete