Monday, February 3

The Last Word..

Assalamualaikum.. darling2 yang cantik jelita hensem macho..

Humm... As i said before.. bab 50 would be the last bab yang saya akan upload di blog due to the copyright issue.. and sebenarnya itu just half of bab 50.. sorry.. mihihi...

Darl...  sepanjang perjalanan kita bersama MHML saya mohon maaf banyak2 jika saya ada berbuat dosa salah silap terkasar bahasa.. terlukakan hati orang.. terkecewakan anda dengan janji2 yang selalu tak dapat ditepati.. dan kalau2 saya ada termarah2 anda...saya mohon berjuta2 kali maaf atas kekilafan dan kekasaran saya itu.. sesungguhnya sayalah yang bersalah..

saya mengucapkan  jutaan terima kasih kepada anda semua kerana sudi bersama saya selama ini.. sudi membaca tulisan saya yang tak bagus ni.. sudi berbual bicara dengan saya.. sudi menunggu update dengan penuh rasa sabar.. sudi memberi sokongan untuk saya teruskan menulis.. saya sangat berterima kepada anda semua.. sangat2 terima kasih..

dan untuk akhir kata.. terima kasih dan Assalamualaikum.. semoga jumpa lagi nanti.. insha Allah kalau ada novel yang lain pula...

17 comments:

  1. Replies
    1. sorry syg.. dalam update yg lepas akk ada ckp yang akk x boleh update smpai habis due to copyright issue.. nanti tak dapat publish pulak novelnya.. terima kasih ye yang sudi baca.. nanti kalau bukunya dah keluar bolehlah baca smpai last ye yg..

      Delete
    2. akak nanti bgtahu ye.. :D

      Delete
    3. saya suka baca , ingtkan ade bab 52 .,., hehe ,, tapi x pe sya tggu ;) hehe

      Delete
  2. Kat blog pun dah bab 50 mesti novel ni nanti tebal kan.tak sabar nak tggu di buku kan

    ReplyDelete
  3. Tahniah MHML akan dibukukan, all the best Natasha :)

    ReplyDelete
  4. Bila akan issue novel tu??citer nie best

    ReplyDelete
  5. salam cik writers...tahniah MHML d bukukn n hope cik writers trus brkarya...tq chayok...chayok

    ReplyDelete
  6. x pernah miss MHML, hari2 ulang baca. x sabar tunggu novel dipasaran.
    slmt berjaya

    ReplyDelete
  7. semoga cepat novel ni di pasaran..tak sabar..all the best cik writer

    ReplyDelete
  8. Kak. Best ler cite ni. Cpt2 la terbitkan bku. Cant wait. hehek :D

    ReplyDelete
  9. akak kalau dh dibukukan akak inform tau nnt ... atau pon ape kata akak post satu lagi bab plisssss....nk tau psl iskandar ... plissss

    ReplyDelete
  10. Mohon dipercepatkan terbitan nya....xsabar ni plz la cik natasha....plz..plz..plz...

    ReplyDelete
  11. x sabar nk tgu ia diterbitkan...

    ReplyDelete
  12. akak bla novel mhml ni kluar? cant wait to read it.. already fall in love with it;-(

    ReplyDelete
  13. plz inform if the book has already publish

    ReplyDelete
  14. best sgt novel nih...sy nk bce lg...smge dprmudhkn pnrbitn novel ini dn dprcptkn

    ReplyDelete