Friday, April 4

Jadi hadiah di pagi buta.. Mihihihi ♥♥

  


Sedikit petikan bab akhir....

"Rindukan dia?"

Iskandar mengangguk. Benar dia rindu terlalu rindu sebenarnya. Rindu untuk menatap wajah itu lagi. Rindu untuk mendengar suara itu lagi. 
Segalanya dia rindu. Semuanya! Tetapi.. apakan dayanya dia... Dadanya dicengkam sedikit. Rindu yang tak dapat diubati begini rupanya rasanya. Seksa. Sengsara. Bagaimana agaknya Natasha menanggungnya dahulu ketika dia menghukum Natasha diatas sesuatu yang bukan salahnya. Seperti dia ketika inikah?


"Kalau rindu sebut nama dia selalu dalam doa.Insha Allah rindu akan terubat. Yang lepas biarkan lepas yang ada kita teruskan. Doakan dia aman di sana.Insha Allah sayang." Kepala anak tunggalnya itu diusap lembut. Kasihan anaknya itu. Sampai bila dia harus begini? Dia sebagai ibu juga turut merasai kesakitan anaknya ketika itu. 

25 comments:

  1. Gila.. Heroin mati????? Ni cerita melayu kan? Kenalah happy ending.. tak guna! Penat aku follow

    ReplyDelete
  2. Kalo betul heroin meninggal membuktikan novel ni lain dari lain...dh kerap sangat hero dan heroin happy forever bila bab akhir....dah bosan....kena dera sampai nak mati pun blh balik lagi pada suami tu..klise sangat...berlambak kt pasaran cerita macam tu...xsemestinya novel melayu kena happy ending je...buat la lain sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju ddgn akak.dh berlambak novel lain buat happy ending...cuba kita pamerkan ending yg lain drpada yg lain mesti best

      Delete
  3. Oh my.... kesian nya... sedih.... sis.. jangan lupa beti tahu bila novelnya dijual ye...

    ReplyDelete
  4. ishk... tak kan lah... huhu.. tapi... nak gelak pon ada... hehehe... kesian kau iskandar..

    ReplyDelete
  5. Tak mu lah siapa siapa mati. .... Kesian Tasha dengan Is....

    ReplyDelete
  6. padan muka ko Iskandar.. Wakakakakak

    ReplyDelete
  7. Bila boleh beli buku ini?

    ReplyDelete
  8. Bila novel ini dapat dibeli dan di mana boleh saya dapatkan novel ini?

    ReplyDelete
  9. sad ending??? hhhmmm... x blh nk describe pe rasa hati aku bila dh baca last bab ni...

    ReplyDelete
  10. laa..sedihnya akak writer..nk happy ending..kesian is n tasha..huhuhu..

    ReplyDelete
  11. SAYA RASA HEROIN DIA X MATI LA JANGAN CEPAT SANGAT GELABAH RELAX OK.

    ReplyDelete
  12. hahaha...~!! tak mati lah takkan abes mcm tu je ni mesti ada happy ending ^_^

    ReplyDelete
  13. Harap harap happy ending...:-)

    ReplyDelete
  14. Is ke yang mati??? Berdasarkan ayat terakhir dkt atas??? NOOOO!!

    ReplyDelete
  15. salam..
    bila novel MHML ni dibukukan??
    i can't wait anymore...hee

    ReplyDelete
  16. Laaaaa .. Xmau la heroin mati...nk hepy ending..plizzzz

    ReplyDelete
  17. entah2 ni mimpi kut? mcm Andai Itu Takdirnya? Tengku Aizril mimpi heroin tu mati, kan? -just my opinion- , xsabarnya nk baca buku ni~

    ReplyDelete
  18. Klu Sad ending Pn xpela bru realiti Ckit yela dlm Realiti Idup Bkn Sume Bnda Kte bleh Dpt Btul X

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp , mcm saya .. huhu , kena reject crush .. haha , sokong dgn anonymous .. baru ada feel kan ? xsemua cinta akan dpt kecapi kebahagiaan .. dan sekurang2nya ada jugak novel melayu yang sad ending , xsemua happy ending .. kan ? kan ?

      Delete
  19. Salam,

    Agak-agak yer bila yer novel yer nak kua??
    Please inform... Blh cepat2 beli novel yer...
    Nak de sign sekali...

    Pengajian Natasha da anis ke kat UBiS tu????

    ReplyDelete
  20. Akk!!! Jgnlah buat sad ending... Buatlah happy ending kak.. Sya x blehlah sad ending... Kalau x sya nangis..hmm... Hiraukan jelah org lain...PLEZZZZ.. HAPPY ENDING!! PLEZZZZ.. H.A.P.P.Y.E.N.D.I.N.G... I.L.U.V.Y.O.U.S.I.S. I.F.Y.O.U.D.O H.A.P.P.Y.E.N.D.I.N.G... P.L.E.Z.Z.Z.Z..... ^__^

    ReplyDelete
  21. NOOOOOOOO!*melalak*
    jgn la bgy heroin mati... akak ni mesti main acah2 time kechik2 dulu ni.,.
    tak kan la heroin nak mati.. huhu,... ni mesty si Iskandar tu thg ingatkan Intan. haha,.. *nujum pak belalang* :D

    ReplyDelete