Tuesday, August 20

Sorryyyyyyy...

WAAAAAAA!!!!!!saya x boleh nak update cerita baru due to internet prob.. masalah... Saya x boleh nk update sesuatu yg lebih dari 200 words.. saya dah tulis banyak bab tapi x boleh nk update.. saya minta maaf... waaaa.... sedihnyaa....

22 comments:

  1. Waaaa, kami pun nangis sama x dpt nk baca sambgn nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. sma sayang.. saya tertekan teruk ni.. boleh update through hp je.. internet rumah saya ada masalah.. x tau awaitnya.. mlm ni saya cuba lg insha allah

      Delete
  2. Ms Writer..... (baca sambil menyanyi tau) ku tunggu dan menunggu kabar dari mu sayang.... hati ku sungguh rindu... ingin membaca cerita mu......
    sejak kau menyepi diri..... fikiran ku terbisu... makan minum ku masih lalu.... menunggu cerita mu...... hahahaha....
    bila la nak update nie..... hari2 menyinggah di sini... namun yang di tunggu x kunjung tiba......
    anyway sy pun cian pada pd ms writer yg bersungguh2 untuk post tp ternet x menyebelahi ms writer..... sabar aje la...... huhuhu......belum lewaqt lagi untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang.... sorry sgt2 make upset.. saya pun tertekan sekarang ni..

      Delete
  3. ala..sedihnya..sy da tertunggu-tunggu next entry nie..

    ReplyDelete
  4. sedih...sedih...cry...cry.......nak baca entry seterusnya cam ner ........

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. saya pun cry so damn hard sekarang ni sorry syg

      Delete
  5. As salam dan salam lebaran....(raya mood lg kan)

    Dear adik tasha...akakni mak org yg ade 2 anak pompuan sorang 5thn, sorang lg 1yr 7mnth... yg sibuk bgtau ade baby segala ni sbnrnye sbb nak bgtau, di sebalik kesibukan jd pekerja, ibu dan isteri nih...akak still NAK JUGAK curi masa baca entry awak.. xsempat siang malam2 pun kul 12 tgh mlm pun gigih gak baca...

    jatuh sayang kat novelni...serius dik, xsabar nak BELI!!! semoga adik success dan bole tulis lg novel2 yg best in future ye...aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakkk..... sedihnya saya kak... saya mintak maaf sbb ada masalah mcm ni.. terima kasih akk sudi membaca.. saya x sangka boleh ada masalah mcm ni.. saya mintak maaf sgt2 sbb buat akk tertunggu2

      Delete
  6. Hmm...sedihnya....xdpt baca smbgan cite...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry syg.. saya x dpt nk update.. internet ada masalah.. saya cuma boleh on9 pakai phn je

      Delete
  7. cepat la update...
    menanti sambungan cite tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dpt nk update syg.. sorry.. insha allah tgh2 malam nanti time org x ramai on9 saya cuba lg ye

      Delete
  8. hi cik writer..dnt wory mmg intrnet problem since last wk kot coz saya mngalami situation yg sama mcm cik writer. tp xpa yg penting cik writer still dpt brkarya lg wpon intrnet xoke rite. so once dh oke nnt cik writer update n post lh kt blog cik writter ni back..chayok..chayokk..cik writer jgn sad smile n chill..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye syg... itulah.. nak on9 mmg susah payah.. kalau nk on9 pun pakai hp.. mmg teruk sgt line.. terima kasih sbb sudi menyokong saya.. i luv u darl...

      Delete
  9. sedihnye x dpt baca sambungan ....
    tetapi sye tetap setia menunggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar tau syg.. nanti saya update lg.. :)

      Delete
  10. Sedih yer......
    Hati sudah berkobar2 nak baca lg ni....
    Oleh kerana minat yg mendalam dan tertarik kpd Jln cerita novel ni...
    Xpe sy setia menunggu...
    Moga di permudahkan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa... sorry darl.. nk buat mcm mana.. internet x nk bekerjasama.. terima kasih sgt2 sbb sudi membaca..

      Delete